Élő chat, Üzleti chat, Ügyfélchat
Milyen előnyökkel jár a vállalkozása számára a Chat4Support használata?

Növelje a bevételt.


A Chat4Support élő chat-tel biztosít webes segítségnyújtást. A szoftverrel az érdeklődőket kétszer akkora eséllyel kötelezheti el a vásárlásra, mint anélkül. A Chat4Support csak egy program, ami pozitív emlékeket fog hagyni a cégről az ügyfelekben és később sokkal nagyobb eséllyel térnek oda vissza.

 

Csökkentse az ügyfélszolgálattal és értékesítéssel kapcsolatos kiadásokat.

A Chat4Support egy Internet alapú program. Az élő segítségnyújtás azt jelenti, hogy nem kell telefonálnia vagy faxolnia, ahhoz, hogy kapcsolatba lépjen ügyfeleivel. Ezentúl elég mindent az Interneten keresztül intéznie, a kapcsolatba lépéstől a segítségnyújtásig. Ezáltal drámain le tudja csökkenteni a költségeket!

 

Fokozza vendégei elégedettségét és bizalmát.

Minden egyes látogatónak nyújtson különleges bánásmódot! A Chat4Support minden beszélgetést tárol az előzményekben és a látogató profiljában, így ha később visszatérő vendéget észlelünk a honlapon, visszanézhetjük a korábbi társalgásokat. Építsen ki már a legelejétől igazi ügyfélkapcsolatot!

 

Nyűgözze le ügyfeleit.

A látogatókkal való beszélgetés közben operátorai láthatják, hogy ügyfelük éppen melyik oldalunkon tartózkodik, termékekre és szolgáltatásokra vonatkozó különféle információkat, amelyek lehetővé teszik az azonnali pontos és gyors ügyfélkiszolgálást. Mindezek lehetőségek a termékek élő bemutatására és a szolgáltatások javítására, amelyek azonnali érdeklődést válthatnak ki az érdeklődőkben.

 

Elemezze a látogató tevékenységét, és javítsa cége internetes marketing szereplését.
A Chat4Support segítségével Ön mindig látni fogja, hogy látogató épp mit csinálnak weboldalán és milyen keresési módszereket használnak. Valószínűleg weboldal statisztikája is van, amelyből megtudja, hogy a nézelődők mely keresőkről és milyen kulcsszó alapján érkeznek és ezáltal melyiket lehetne felhasználni az internetes marketing javítására. A szoftver által létrehozott elemzések tovább segítenek az online marketing tökéletesítésében.

 

pagerank